top of page

More about Source - Connection

More about your Source - Connection & Happiness

SITE  UNDER  CONSTRUCTION 

Waarom ik praat over begeleiding naar jouw connectie en niet over verschillende vormen van therapie of coaching? 

Ik geloof namelijk dat alles staat en valt met het vinden van jouw connectie. Deze connectie verbindt jou met je aangeboren (ja, inderdaad... aangeboren ! ) algemeen gevoel van welzijn. Geluksgevoel is een automatische gevolg daarvan.

Omdat wij dit algemeen gevoel van welzijn en dus connectie 'kwijt' zijn, voelen wij ons slecht en zijn we ongelukkig.

Mensen bij wie de connectie intact gebleven is, worden wel eens gelukzakken of chansards genoemd. Sjans hebben, heeft er eigenlijk helemaal niks mee te maken. Het is zeker ook niet gereserveerd voor enkelingen die onder de juiste gesternte geboren zijn. 

Net als zuurstof, connectie is er voor iedereen. Je kan niet leven zonder maar we beseffen niet altijd dat het er is.

Je kan ook niet leven zonder connectie

 

Vind die connectie, dan vind jij heel snel jouw algemeen gevoel van welzijn en borrelt het geluksgevoel snel in je lichaam op. Het vinden van de connectie maakt van jou de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Het connecteert jou met je innerlijke leiding, ziel en met de

 

 

tijdens onze reis naar volwassenheid door onze opvoeding, socialisatie en maatschappij gaven wij beetje bij beetje onze connectie af. zo goed als wij konden probeerden wij ons aan onze maatschappij aan te passen en deden we wat er van ons gevraagd werd. we werden getraind op het inspelen en lezen van de ander, en vergaten onszelf te lezen. 

Mijn verhaal is jouw verhaal

bottom of page