top of page

"Enter life's flow,

Laat je gevoelens en gedachten zijn zoals water & vloei 

zachtjes omheen de stenen in je leven."

a Source - Healing

Recieving a Source - Healing

 

 

Even een kleine opheldering over wie hier eigenlijk de echte Healer is.

Mijn rol binnen deze krachtige healing is heel eenvoudig. Het is niet ik maar jij die jezelf geneest, ongeacht wat andere healers mogen beweren. Geen mens kan doen wat iemands eigen ziel niet kan. Jouw lichaam kent beter dan ik de weg naar jouw genezing. Lichaam  en ziel krijgen de kans om tot  genezing te komen.

Wat ik dan doe?

Ik help met de healing door te faciliteren. Dit betekent 2 dingen: 

1* Ik help door jouw lichaam in een diepe ontspanning te brengen. Door ontspanning wordt het lichaam ontvankelijk voor Bron-energie (hierdoor healen wij).

2*  Tijdens de diepe ontspanning houd ik de hoogst vibratie aan zodat jij via mijn frequentie hoger kan trillen (dit is het moment waarop healing plaats vindt). Jij geneest jezelf :-D

Maak je geen zorgen, het overnemen van frequentie gebeurt automatisch. Jij hoeft helemaal niets te doen. Enkel heel eventjes uit je eigen weg gaan zodat je lichaam vrij spel krijgt om te baden in Bron-energie

voor weekendsessies enkel via telefonisch contact te reserveren.

Opleiding Source - Healing

In alles wat ik doe, is vrijheid voor de mens en connectie mijn rode draad. Daarom raad ik iedereen aan om Source-Healing aan te leren. Dit geeft totale vrijheid om jezelf en anderen te faciliteren. Onafhankelijk van mij of van anderen, jij bent degene die jij nodig hebt. 

Volkomen natuurlijk & moeiteloos overvloeien, rechtstreeks naar het hart van de helende weldadige energie, ze is er voor ieder van ons.

En als surplus maakt de Source-healing jou bewust van je connectie & licht de weg naar jouw inherent geluk op.

Ik hoor het wanneer jij klaar bent en graag individuele lessen wilt of met een paar vrienden Source-Healing eigen wilt maken.

opleiding Source-Healing
bottom of page