top of page

all about Source - Connection

A Guidance to your Source - Connection & Happiness

Waarom ik praat over begeleiding naar jouw connectie en niet over verschillende vormen van therapie of coaching? 

Ik geloof namelijk dat alles staat en valt met het vinden van jouw connectie. Deze connectie verbindt jou met je aangeboren (ja, inderdaad... aangeboren) algemeen gevoel van welzijn. Geluksgevoel, vervagen van problemen (ook ziekte) is een automatische gevolg daarvan. Lees hier meer over Source-Connection.

Mijn verhaal is jouw verhaal

Elk levensverhaal begint nagenoeg hetzelfde. Wij worden in connectie geboren. Door het opgroeiingsproces ontkoppel wij ons steeds meer en meer van het algemeen gevoel van welzijn en verliezen wij daarbij beetje bij beetje onze Source-connectie.

Om dan vervolgens op zoek te gaan naar dat gene dat ons het ultieme geluk moet brengen. Iedereen kiest zijn eigen manier om ergens 'thuis' horen en wij zoeken dit meestal op volgende gebieden: werk, relatie, materie, geld, spiritualiteit, lichaam, sport, seks, verslaving...  

Jammer genoeg, hier zul je zelf al achter gekomen zijn, zoeken we op de verkeerde plaats. Op deze plaatsen is het niet te vinden. Dit is de reden waarom het lijkt dat hoe groot ons huis ook is, hoe veel geld of vrienden wij ook hebben, wij toch niet gelukkig zijn.

Geluk ligt namelijk niet in deze dingen op ons te wachten. Het wacht wel, maar op een ongebruikelijke plek.

Mijn verhaal is tegelijk jouw verhaal... 

ik doorliep net als jou de verschillende fasen van hebben, verliezen en zoeken. Tot ik uiteindelijk mijn Source-connectie vond, ik kreeg daarbij mijn geluksgevoel als 'dankjewel' cadeau. Mijn connectie houdt mijn pad vrij

Hoe werk ik?

* De eerste stap is helderheid: weten hoe connectie werkt, hoe je in connectie treedt, hoe je voorkomt dat je verder wegdrijf van je connectie. Voor de meeste mensen is dit een eyeopener waar ook de puzzelstukjes op hun plek vallen.

* Een volgende stap is het voelen van je connectie en hoe jouw lichaam jou hierbij (je leven lang al) helpt en (bij-)stuurt. 

* De laatste stap is in je Source-connectie zijn. Zo standvastig, waardoor je niet meer wegglijd, waardoor jij je verbonden voelt, compleet bent, en een algemeen gevoel van welzijn en geluk ervaart.

Jouw Source-connectie houdt je daar waar jij een match bent voor positiviteit en geluk. 

 

Voor wie?

Verlies van connectie ligt aan de basis van ons ongelukkig voelen en een slecht gevoel hebben.

Wanneer wij het gevoel hebben dat we niet genoeg zijn, ons minderwaardig voelen alsof we 'het' niet waard zijn of het niet verdienen, machteloos tegenover anderen zijn, het leven loopt niet zoals wij dat willen. We voelen ons verloren, eenzaam en alleen.

Mensen behandelen ons slecht, we voelen ons afhankelijk, we zijn bang en angstig. Woede, kwaadheid en jaloezie overheerst ons.

We gaan steeds meer en meer negativiteit in ons leven ervaren. Het is alsof het steeds erger en erger wordt. Dit kan in extremiteiten uitlopen: ziekte, depressie, verslaving en zelfs zelfmoord. 

 
Maar ook...

Voor wie verder wilt groeien zowel als mens en als ziel. Voor wie de spirituele pad opgaat en vooral voor wie inziet hoe belemmerend spirituele concepten en praktijken kunnen zijn (schrik je hiervan? :-) ). Wees bereid om los te komen van wat je denkt dat is, wij gaan verder, voorbij woorden en los van heersende concepten naar connectie. 

weekendsessies enkel via telefonisch contact reserveren.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Volg Enter Lifes Flow op Social Media

bottom of page